Termékeink


Szalonnasütővas Grill Patkó / Nagy Palócföldi Tüzes Vas

 

Szalonnasütővas Grill Patkó / Nagy Palócföldi Tüzes Vas

 

Kinek ne dobbanna meg a szíve, amikor itt a jó idő és a természet szabadtéri piknikre invitál? A vidáman lobogó tűz és a szelíden izzó parázs olyan ízeket ígér, melyekért érdemes a szabadban sütögetni. Ne vesződjön nyársak faragásával és forgatásával! A Grill Patkó / Palócföldi Nagy Tüzes Vas megkönnyíti a szalonnasütés folyamatát, így önnek nincs más dolga, mint élvezni az ízeket.

Az Öntöttvasból készült gyönyörűen megmunkált szalonnasütőben pillanatok alatt készül el a  szalonna, virsli, vagy kolbász; a friss zöldségek praktikus sütésének pedig csak a fantáziája szab határt! A Grill Patkó / Palócföldi Nagy Tüzes Vas használatával egy csepp zamat sem megy kárba – így készülnek a világ legfinomabb szendvicsei! 

Kiránduláshoz, kempingezéshez, táborozáshoz, horgászáshoz, vagy kerti partikhoz kiváló lehetőség, hogy mindenki kedve szerint süsse meg a saját maga által választott finomságokat – így mindenki részt vehet a sütögetés örömében!

Eleredt az eső? A Grill Patkó / Palócföldi Nagy Tüzes Vas tűzhelyen is használható a grillteraszon, vagy akár a lakásban is, egész évben!

Legyen sütnivalója, készítse el gyorsan és egyszerűen kedvenc reggelijét, ebédjét vagy vacsoráját a Grill Patkóval / Palócföldi Nagy Tüzes Vassal!

 

Fogyasztói ára: 3800 FORINT.

A termék hossza: 55cm.

Persely átmérője: 10 cm x 10 cm.

A termék súlya: 2 kg.

 

Általános használata:

  • Tiszta forró vizes átöblítés, majd kiszárítás.
  • A Grill Patkó esetén, első alkalmazás előtt a felhevített termékbe célszerű egy kis szalonna darabkát kipréselni, amivel áttisztítjuk.
  • A sütővas egyenletes fölhevítése. (Szabad tűznél, gázlángnál vagy parázson.)
  • A felmelegített Grill Patkóba belehelyezzük a kívánt sütnivalót, majd összepréseljük és a csurgató nyíláson keresztül az előre elkészített kenyérre csöpögtetjük.

 

 

gp4_size.jpggp6_size.jpggp3_size.pnggp5_size.jpggp2_size.jpggp1_size.jpg

 

 

Rózsafánk Sütő




 

 

Rózsafánk Sütő

 

Fogyasztói ára: 2500 FORINT.

Hozzávalók / kb. 20 db rózsafánk elkészítéséhez

  • liszt
  • fél liter tej
  • 5 egész tojás
  • 3 ek. cukor
  • csipet só
  • 1 késhegyni szódabikarbóna
  • napraforgó olaj és egy evőkanál zsír a sütéshez
  • porcukor
Hasznos tudnivalók
  • Sűrűbb tészta esetén puhább, hígabb tésztánál ropogósabb lesz a sütemény.
  • Az olajból kiszedve kéztörlő papírra rakjuk, hogy a felesleges olajat felszívja róla.
  • A sütés közben elhasználódott olajat pótolni kell.
Elkészítés

A tojásokat tálba ütjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűsségű masszát kapjunk, plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. (Ha nem sikerül csomómentesre kikeverni, akkor szűrőn átszűrjük.)Egy lábasba fél liter olajat és az egy evőkanál zsírt beletesszük, átmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a forró vasat belemártjuk a tésztába, vigyázunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején), majd a forró olajba helyezzük vissza. Hirtelen átsül (kb. 30 másodperc). Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajat lecsöpögtetjük róla, és egy villa segítségével lehúzva tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.

 
OK_DSC02408_rs.pngOK_DSC02406_rs.pngOK_DSC02407_rs.png

 

 

end faq