A termék hossza: 57 cm
Persely átmérője: 15×15 cm
Molnárkalács sütővas
- A molnárkalács sütővasat az első használat előtt jól ki kell égetni.
- A molnárkalács sütővasat kellő hőfokra felhevítjük, majd kevéske zsiradékkal bekenjük az alsó és felső sütőlapokat. Ezt minden 50-60 ostyalap sütése után érdemes elvégezni.
- Próbasütést végzünk (elég meleg-e vagy hideg a sütővas, illetve a tészta állaga megfelelő). Egy evőkanálnyi masszát teszünk az alsó sütőlap közepére és összezárjuk a felső sütőlappal, pár másodperc alatt megsütjük mindkét oldalon a tésztát.
A molnárkalács sütővasat nem kell elmosni használat után.
A következő alkalmi sütésnél elég előtte megtisztítani.



Értékelések
Még nincsenek értékelések.